Groene lening zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om te genieten van groene energie door gebruik van de zon die altijd en overal aanwezig zal zijn. Toch is het vaak een heel dure bedoening die niet voor velen weggelegd is. Daarom dan ook dat men bij de overheid op het idee gekomen is om subsidies uit te reiken die een groot deel van de kosten zullen dekken. Het is en blijft echter een groot bedrag en velen wenden dan ook een lening aan om het resterende bedrag te kunnen voldoen. Aangezien men het gebruik van groene energie steeds meer wil aansporen en omdat men het duurzamer leven een beduidend belangrijke factor vindt vandaag de dag is ook de bank bereid om een steentje bij te dragen. Zo bieden zij al enige tijd de groene leningen aan die U een verlaagde rentevoet aanbieden op het geleende bedrag.

Dergelijke kredietformules zijn aantrekkelijker dan de reeds bestaande en bieden een lichtere weging van de rente op het totaalbedrag. Door deze aanbiedingen is het overstappen op een groene energievorm nog aantrekkelijker geworden en kan men tussen de 1250 en 15000 euro gaan lenen aan een verlaagd tarief. Let er echter wel op dat dit per persoon of per woning is.

Verder zal de overheid daar boven op nog eens 1,5 procent van het geleende totaalbedrag terugbetalen. Dit lijkt een peulenschil maar kan bij grote bedragen toch een overwegend verschil uitmaken! Vraag dus tijdig na bij Uw bank of ook U in aanmerking kan komen voor een dergelijke lening en vraag eveneens aan Uw lokale overheidsinstantie of U in aanmerking komt voor de bovenvermelde terugbetaling. Het is dus duidelijk dat de overheid en de financiële dienst de bevolking er van willen overtuigen om duurzamer te gaan leven door dergelijke stimulans te geven.

Vraag hieronder uw vrijblijvende Groene lening zonnepanelen offerte aan en vergelijk de prijzen met elkaar »