Edisolar zonnepanelen

Edisolar was een bedrijf dat omstreeks 2009 zorgde voor een revolutie onder de verkopers van zonnepanelen doordat het de 500 eerste kopers aanbood de zonnepanelen aan te bieden voor een spotprijs van slechts 1500 euro voor de volledige installatie. Dit is tot wel tien maal goedkoper dan de gangbare prijzen op de markt van dat jaar en trok dan ook een grote massa volk die zonder argwaan ingingen op het aanbod. Het hele boeltje was echter een grote oplichting waarbij goedkope, en dus ook slecht renderende, zonnepanelen werden aangeboden én waar men de groenestroomcertificaten voor wel acht jaar zou moeten afstaan aan de eigenaar van het bedrijf. Door een goede opsporing van het Belgisch gerecht en een grootschalige klacht van alle gedupeerden werd het merendeel van het geïnvesteerde bedrag volledig terugbetaald aan de gedupeerden van dit nu failliete bedrijf. De panelen die zij aanboden waren dan ook van uitermate slechte kwaliteit en zijn zeker niet aan te raden.

Indien U dus in contact komt met dergelijke zonnepanelen, dan zou deze naam een waarschuwingsbel moeten laten rinkelen zodat U op de hoogte bent van een zwendel. Meldt dit zo snel mogelijk aan de lokale autoriteiten zodat dit stopgezet kan worden en verdere gedupeerden kunnen worden vermeden. Door het overweldigend succes van zonnepanelen in ons land is het makkelijker voor zwendelaars om dergelijke wanpraktijken te kunnen opstarten, en dan zeker met dergelijke aanbiedingen. Vergewis Uzelf er dus van dat zonnepanelen veruit nooit aan een dergelijke prijs zullen kunnen worden aangeboden.

Om Uzelf te besparen van oplichting geven wij U dit mee: Controleer altijd de achtergrond van een bedrijf dat U goedkope oplossingen aanbiedt. Vraag na aan concurrenten of oude klanten of zij het bedrijf kennen en of de beloofde kwaliteit echt wel zo is.

Vraag hieronder uw vrijblijvende Edisolar zonnepanelen offerte aan en vergelijk de prijzen met elkaar »