Warmtepomp Daikin

Een van de meest bekende en grote leveranciers van warmtepompen is het bedrijf Daikin. Als eerste bedrijf in warmtepompen verkreeg Daikin in 2009 het Europees Ecologie voor het grote assortiment in systemen in warmtevoorziening zoals de warmtepompen. Daikin levert niet alleen warmtepomp systemen aan particulieren maar ook aan de industrie. Dit bedrijf heeft decennia lange geschiedenis in het ontwikkelen van warmtepompen met een hoog rendement. Door de blijvende ontwikkeling in diverse systemen heeft Daikin een goede bijdrage geleverd in de mogelijkheden voor duurzame energie waarbij het grote milieu aspect aangaan schonere energie en minder uitstoot voorop stonden. Daikin warmtepompen staan voor een hoog rendement en een lage uitstoot van CO2.

De warmtepompen die Daikin aanbiedt kenmerken zich niet alleen door de enorme besparing op energie en milieu, maar ook door de vele uitvoeringen van het systeem.Daarbij is de uitvoering modieus en overal toepasbaar. Men kan kiezen uit verschillende typen warmtepompen waarbij men kan denken aan vloerverwarming en een vervanging of aanvulling voor de aanwezige cv installatie. Het is ook mogelijk om voor koeling te kiezen waarbij de gekozen warmtepomp een dubbele functie kan leveren. Voor bedrijven en voor de industrie heeft Daikin verschillende projecten met warmtepompen gerealiseerd.

Daikin heeft van oorsprong een Japanse herkomst; het moederbedrijf bevindt zich dan ook in Japan. In Europa zijn verschillende vestigingen waar men terecht kan voor deskundig advies. Daikin werkt met eigen installateurs. De website van Daikin is overzichtelijk en biedt ook een kijk op afgeronde projecten. De uitleg van verschillende typen warmtepompen word verduidelijkt middels tekeningen en voor detail informatie zijn een aantal documenten te downloaden.

Warmtepomp offerte aanvragen »

Vraag hieronder uw vrijblijvende Warmtepomp Daikin offerte aan en vergelijk de prijzen met elkaar »